Wednesday, April 18, 2012

Early

Semester 2 at the beginning was dull, emotional, haertbreaking and others. I loathe everything about that without knowing a reason. *gila ke hape..AHAHA..
I'm trying to figure out what happen, but you know what, I became more insane. It's nothing actually, kena present kat depan sorang2. Nervous tahu tak.. But I'm trying to make my life sweet as cadbury maybe, or gula2 kapas yang lembut. Terima orang lain seadanya and hoping orang lain tu terima diri ini seadanya. Jaga hati agar tak terlintas buruk2 pasal orang lain. I'm struggle to do that.
Kalau takde kelas malam pergi dengar ceramah kat surau, jogging twice or maybe trice a week. Xdelah rasa macam dull sangat kan.. Bangun pagi2 pergi solat subuh kat surau. Ya, saya sedang istiqamah sekarang ni. Berusaha ke arah yang lebih baik. Doa-doakan saya:)
But, I'm lucky to have an awesome roomate. Awesome sebab ape, sbb selalu bagi saya makanan..AHAHA..kalau saya taknak makan ada pulak dia marah saya..pelik betul.. Also, an incredible housemate.. Please take care of me and I will love you all..hee:/


video

Muhasabah cinta. Banyak kan nikmat yang Allah bagi. Tapi sikit jew saya bersyukur. Paling penting nikmat sihat, iman and paling paling penting nikmat Islam tu sendiri. Thank You Allah for everything:)

4 comments: